FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWER SHEET

PORT AU VILLA AS OF JANUARY, 2021

Q. What are my voting rights in the co-operative association?

A. Association members are entitled to one (1) vote for each Unit owned by them. Refer to Article
I, of the Co-Operative Owners Agreement.

Q. What restrictions exist on my right to use my unit?

A. Use restrictions include single family, interior, nuisance, leasing, and common areas. Refer to
Section V of the Co-Operative Owners Agreement.

Q. What restrictions exist on the leasing of my unit?

A. All leases of units must in writing and approved by the Board of Directors. No unit may be leased
for a period less than 60 days, not more than 3 times per year. For additional information, refer
to Section VIII of the Co-Operative Owners Agreement, Section 5 of the By-Laws and the House
Rules & Regulations.

Q. How much are my assessments to the co-operative association for my unit type and when are
they due?

A. Annual Assessments are 6,800.00 per unit, including reserves, and are due quarterly on January
1, April 1, July 1, and October 1 of each year in the amount of $1700.00.

Q. Do | have to be a member in any other association? If so, what is the name of the Association and
what are my voting rights in this association? Also, how much are my assessments?

A. No.

Q. Am | required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities? If
so, how much am | obliged to pay annually?

A. No.

Q. is the co-operative association or other mandatory membership association involved in any court
Cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such case.

A. No.

The statements contained herein are only summary in nature. A prospective purchaser should refer to
all references, exhibits hereto, the sales contract and the association documents.



